Pašvaldība
Raidījumu ciklā “Novads uz delnas”

Novads uz delnas

Stiprs novads ir Latvijas pamatakmens! Sākot ar 2. oktobri Kurzemes Radio piedāvā klausītājiem iepazīties ar Kurzemes un Zemgales novadiem raidījumu ciklā “Novads uz delnas”. 

Raidījumā pašvaldību vadītāji,  speciālisti, uzņēmēji un radio žurnālisti runās par Kurzemes un Zemgales reģiona novadu aktualitātēm, attīstības plāniem, problēmu risinājumiem, pozitīviem piemēriem un izaugsmi dažādās nozarēs. Raidījums notiks tiešraidē, katru darba dienu no plkst. 14.10 līdz 15.00. Tiešraides laikā būs iespēja uzdot arī jautājumus.

Tukums ēterā jau šonedēļ - 

Pirmdien, 2. oktobrī saruna par novadu attīstības plāniem un aktualitātēm šobrīd - studijā Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans.

Otrdien, 3. oktobrī diskusija par uzņēmējdarbību - uzņēmējdarbības speciālists Arturs Doveiks un AS "KOMFORTS" padomes loceklis Ivars Liepiņš.

Trešdien, 4. oktobrī diskusijā par izglītības jautājumiem piedalīsies Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Marita Bērziņa.

Ceturtdien, 5. oktobrī par aktualitātēm sporta un kultūras nozarē sarunāsies  Kultūras, sporta un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas p.i. Dace Liepiņa-Zusāne, Tukuma Kultūras nama direktore, deputāte Dace Lebeda.

Piektdien, 6. oktobrī – novada lepnums! Triju Zvaigžņu ordeņa kavaliere, Tukuma Goda pilsone, kordiriģente un mūzikas skolotāja Rasma Valdmane.

Tiešraide šeit! 

Raidījumu ciklu finansiāli atbalsta Valsts Reģionālās attīstības aģentūra no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Aicinām klausīties!