Pašvaldība
Vakanču gadatirgus

nva

Novērtējot pozitīvo pieredzi, Nodarbinātības valsts aģentūra jau ceturto gadu organizēs reģionālos vakanču gadatirgus visā Latvijā.

Vakanču gadatirgos ar NVA un darba devēju starpniecību darba meklētājiem tiks piedāvātas katrā reģionā uz pasākuma norises brīdi aktuālās vakances. Vienlaikus, tā ir iespēja darba meklētājiem klātienē tikties ar potenciālajiem darba devējiem, iegūt plašu informāciju par darba un apmācību iespējām Latvijā un ārzemēs, rast atbildes uz daudziem ar darbu un profesionālo izaugsmi saistītiem jautājumiem, NVA pakalpojumiem. Darba devējiem savukārt dalība vakanču gadatirgos ir lieliska iespēja prezentēs savu uzņēmumu, informēt darba meklētājus par vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām uzņēmumā, veikt pirmās darba intervijas ar sev piemērotākajiem kandidātiem, klātienē u.tml.

Dalība vakanču gadatirgū gan darba devējiem, gan ikvienam apmeklētājam ir bez maksas.

Lai pieteiktos dalībai, darba devējam jāsazinās ar tuvāko NVA filiāli (Tukuma novadā Dace Blūmentāle, tālr.: 63107211, e-pasts: dace.blumentale@nva.gov.lv). Vakanci var pieteikt telefoniski, e-pastā vai personīgi tuvākajā NVA filiālē.
Mēs augstu vērtējam līdzšinējo sadarbību un esam atvērti jaunām sadarbības iespējām. Būsim pateicīgi, ja radīsiet iespēju informēt savas pašvaldības iedzīvotājus un darba devējus par vakanču gadatirgu, kas veicinās nodarbinātības un darba tirgus attīstību katrā reģionā un Latvijā kopumā.

Cerot uz atsaucību un tikšanos vakanču gadatirgos,

Ar cieņu,
Nodarbinātības valsts aģentūras
Tukuma filiāles vadītāja D.Blūmentāle