Pašvaldība
“Tukuma bilžu banka”

58942 O9FKMX 915

Ejot līdzi laikam, Tukuma novads aug un attīstās. Arī pilsēta pilnveidojas, kļūst skaistāka un interesantāka gan tās iedzīvotājiem, gan viesiem, nezaudējot savu savdabīgo mazpilsētas šarmu.

Mēs, tukumnieki, esam dažādi, tāpēc arī vietu, kurā dzīvojam, redzam ļoti atšķirīgi – viens pamana pirmo sniegu vai atlidojušos gājputnus, cits iemūžina pilsētu, skatoties no putna lidojuma. Tieši tāpēc aicinām ikvienu tukumnieku, kuram sirdij tuva fotografēšana, iesaistīties Tukuma smukuma parādīšanā un “Tukuma bilžu bankas” veidošanā!

Fotogrāfijas, pieminot autora vārdu un uzvārdu, tiks izmantotas Tukuma mājaslapā, sociālo tīklu kontos, kā arī pilsētas tēla popularizēšanai gan vietēja mēroga, gan starptautiskos pasākumos. Jau aprīlī Tukuma sadraudzības pilsētā Pluņģē tiks izstādītas fotogrāfijas par mūsu pilsētu, Tevis iesūtītā bilde ar Tukumu var kļūt par vienu no tām!

Fotogrāfijas, ar pilsētas vai novada skatiem un aprakstu par bildes tapšanas laiku, autora vārdu un uzvārdu, kā arī attēlā redzamās vietas nosaukumu un adresi, digitālā formātā, augstā izšķirtspējā (300 dpi), lūdzu iesūtīt uz e-pasta adresi dace.laukmane@tukums.lv , ar norādi “Tukuma bilžu bankai”. Ja bildes izmērs pārsniedz e-pasta atļauto sūtīšanas apjomu, lūgums izmantot failu pārsūtīšanas vietni failiem.lv!

* Pašvaldība neuzņemas atbildību, ja fotogrāfijas iesūtītājs paudis nepatiesas ziņas par fotogrāfijas izcelsmi vai autoru!