Pašvaldība
Reirs: Sadarbība starp iestādēm nedrīkst būt tikai uz papīra

IMG 3511

Piektdien, 10. februārī, Labklājības ministrs Jānis Reirs reģionālās vizītes ietvaros apmeklēja Tukuma novadu, lai pārrunātu aktualitātes nozarē, īpašu vērību veltot sociālajiem jautājumiem (Foto).

Labklājības ministrs iepazinās ar Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru un tā darbu. Tāpat Jānis Reirs tikās ar Tukuma novada domes priekšsēdētāju Ēriku Lukmanu, Teritoriālās attīstības komitejas priekšsēdētāju Induli Zariņu, Administrācijas nodaļas vadītāju Ritmu Skudru un Sociālā dienesta vadītāju Inu Balgalvi un Sociālās komitejas deputātiem.

Labklājības ministrs Jānis Reirs pēc tikšanās uzsvēra: „Svarīgi, lai sadarbība starp dažādām iestādēm sociālās palīdzības un atbalsta sniegšanā nebūtu noteikta tikai instrukcijās un paliktu uzrakstīta uz papīra. Būtiski, lai sadarbība starp iestādēm un speciālistiem tiktu īstenota nekavējoties, īpaši gadījumos, kad iesaistīti bērni. Gandarījums par pašvaldībām, kur tas jau šobrīd tiek īstenots, ikvienam klientam izvēloties individuālu pieeju.”

Vizītes ietvaros labklājības ministrs viesojās Tukuma novada dienas centrā “Saime” un Pūres pagasta Pirmsskolas iestādē “Zemenīte”, savukārt vizītes noslēgumā piedalījās Pūres pagasta Veselības un Sociālā centra atklāšanā.

Informāciju sagatavoja:

Aija Bukova-Žideļūna

labklājības ministra preses sekretāre

Tel. 29471759