Pašvaldība

Tukuma novada Dome aicina māju īpašniekus un apsaimniekotājus parūpēties par māju jumtu attīrīšanas no sniega segas un lāstekām. Par nepieciešamību savlaicīgi notīrīt jumtu īpaši jāatceras atbildīgajiem par sabiedriskajām ēkām, kuru jumtiem ir lielas platības, bet telpās uzturas daudz cilvēku.

Lūgums - notīrīto sniegu un lāstekas neatstāt uz ietves vai ielas braucamās daļas. Tāpat, tīrot sniegu un novācot lāstekas, jādomā par lejā esošo cilvēku un transporta līdzekļu drošību.
Autovadītāji, esiet atsaucīgi, lūdzu, novietojiet automašīnas pilsētas iztīrītajos laukumos, lai būtu iespējams notīrīt un savākt sniegu no ielas malām un ietvēm.

Ja pamanāt lāstekas, sniega kupenas uz mājas jumta malas, kas nav notīrītas vai uzstādītas norobežojošās lentes, droši zvaniet un informējiet Tukuma novada Komunālā dienesta speciālistus vai ievietojiet informāciju Tukuma novada mājaslapā esošajā interaktīvajā kartē - http://www.tukums.lv/zinojumu-karte/

Lai saņemtu palīdzību notīrītā sniega savākšanā, lūdzu, informējiet Tukuma novada Komunālo dienestu pa tālruņiem 63107229; 26343498.