Pašvaldība Kultūra
Tukuma novada Dome izsaka pateicību Rožu svētku organizatoriem un dalībniekiem

PicMonkey Collage1
Piektie Tukuma Rožu svētki ir aizvadīti. Trīs dienu garumā gan pilsētas iedzīvotājus, gan viesus priecēja tradicionālie un tautā iemīļotie pasākumi, gan vēl nebijušas aktivitātes.


Kopumā šī gada svētku organizēšanā bija iesaistīti aptuveni 400 cilvēku un vairāk nekā 20 iestādes un organizācijas: Tukuma pilsētas Kultūras nams, Tukuma muzejs, Tukuma TIC, Pūres un Jaunsātu pagastu pārvalde, Sēmes un Zentenes pagastu pārvalde, biedrības “Rožu dārzi”, “Tukuma motoklubs”, “Hokeja klubs Tukums”, “Tukuma mākslinieku biedrība”, “Ligzda” un “Mēs dejai”, Tukuma evaņģēliski luteriskā baznīca, “Tukuma Ledus halle”, klubs “Mojito”, “Tukuma autoapmācības centrs”, kā arī floristikas darbnīcas un bāzes “ZieduLaiva”, “Ziedu ekspresis” un “Grieta”, Latvijas Floristu apvienība, Japānas vēstniecība Latvijā, Tukuma Mākslas skola, Zemessardzes 51.kājnieku bataljona Tukuma rota, Valsts policijas Zemgales reģiona Tukuma iecirknis, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Nacionālie bruņotie spēki, Tukuma nevalstiskās organizācijas, novada amatiermākslas kolektīvi, uzņēmēji, mūziķu grupas, mākslinieki, Tukuma sadraudzības pilsētu kolektīvi, Rožu taksometru vadītāji, svētku fotogrāfi, brīvprātīgie novada iedzīvotāji.
Svētku režisore bija Liene Bēniņa. Lai svētki izdotos, vairāk nekā pusgada garumā aktīvi strādāja Rožu svētku darba grupa, kuras sastāvā bija Inese Smirnova, Māris Rudaus-Rudovskis, Dace Lebeda, Ingrīda Smuškova, Dace Liepiņa-Zusāne, Juris Kožeurovs.

Šī gada Rožu svētki nebūtu izdevušies bez svētku lieldraugu – rožaudzētavas “ArB Agro”, ziedu veikala “Amarants”, “TELMS”, “Skonto būve”, “Skonto Plan Ltd.”, “Baltais”, “Latvijas dzelzceļš”, SEB bankas, “Eolus”, “CSC Telecom”, “Interbaltija” un “TELE2” – palīdzības.
Tāpat liels paldies arī pārējiem svētku atbalstītājiem – laikrakstam “Neatkarīgās Tukuma Ziņas”, SWEDBANK, “Tukuma ūdens”, “InfoNet”, “Dekšņi”, “Eco Baltia Vide”, “Clean R”,” “Stiga RM”, “Virši A”, “Valdaiši”, “DH Tukums”, “aizdevums.lv” un “Skrīne”.

Paldies arī iedzīvotājiem, kas bija atsaucīgi un ne vien ar savu līdzdalību kuplināja svētkus, bet arī ar savu pozitīvo attieksmi un prieku radīja svētkus paši sev un mums visiem kopumā!