Aktualitātes
No 7. oktobra sabiedriskajā transportā obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs

auto direkc
No 2017. gada 1. septembra gaidāmas izmaiņas 10 maršrutos Tukuma novadā, atklājot jaunus reisus vai slēdzot esošos, kā arī mainot autobusa izbraukšanas laiku un reisu izpildes dienas. Grozījumi veikti, lai nodrošinātu skolēniem iespēju nokļūt izglītības iestādē, lai Jaunpils novada iedzīvotāji varētu nokļūt novada centrā un Tukumā, lai saskaņotu vilciena un autobusu kustību sarakstus, kā arī, atsaucoties Pūres un Jaunsātu pagasta pārvaldes lūgumam. Aicinām iedzīvotājus plānot savu braucienu laicīgi un pirms došanās uz pieturvietu pārbaudīt aktuālo kustību sarakstu mājaslapā www.atd.lv  sadaļā Kustību saraksti.

Izmaiņas skars maršrutu Nr.6031 Tukums–Sāti–Jaunpils, Nr.6043 Tukums–Jaunpils, Nr.5261 Jaunpils–Rāvi–Jaunpils, Nr.3212 Jauntukums–Tukuma Lauktehnika, Nr.3213 Durbe–L.Dzelzceļa iela–Tukuma Lauktehnika, Nr.5558 Tukums–Tume, Nr.6038 Tukums–Kukšas–Sautiņi–Abavnieki, Nr.5551 Jaunpils–Saules centrs–Jaunpils, Nr.6066 Tukums–Sāti–Viesatas un Nr.6035 Tukums–Degole–Viesatas.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

Zane Plone,
Sabiedrisko attiecību vadītāja
Valsts SIA Autotransporta direkcija