Aktualitātes

Lai uzlabotu Tukuma novada sporta jomas organizāciju, paplašinātu materiālo bāzi un palielinātu sporta attīstību novadā, Tukuma novada Domes deputāti 2014.gada 20.novembra sēdē ar lēmumu “Par sporta zāles būvniecību pie Tukuma 3. pamatskolas” (prot. Nr. 14, 17.§.) atbalstīja jaunas sporta zāles būvniecības nepieciešamību.
Atbilstoši publiskā iepirkuma rezultātiem un noslēgtajam tehniskā projekta izstrādes līgumam, arhitektu birojs SIA “Skonto būve” sagatavoja Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvprojektu un šā gada jūnijā tika izsludināts publiskais iepirkums par Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvdarbu veikšanu, kurā par labāko pretendentu tika atzīts SIA “Selva būve”.
Lai gan par šī iepirkuma rezultātiem tika saņemta sūdzība, kas izskatīta Iepirkumu uzraudzības birojā, iepirkumu komisijas lēmums tika atzīts par pareizu un šā gada 1.decembrī plkst.14.00 Tukuma novada Domē tiks parakstīts līgums ar SIA “Selva būve” par Tukuma 3.pamatskolas sporta zāles un stadiona būvniecību.
Uzņēmums piedāvā objektu uzbūvēt par 4,3 miljoniem eiro 60 nedēļu laikā, t.i. līdz 2018.gada februārim. Projektā paredzēts uzbūvēt jaunu sporta halli, kas savienota ar skolas ēku, rekonstruēt stadionu, izbūvējot mākslīgā seguma futbola laukumu, skrejceļu un ierīkojot vingrošanas iekārtas. Teritorijai paredzēts plašs auto stāvlaukums un labiekārtota teritorija ar bērnu rotaļu iekārtām.