Aktualitātes
Aizsardzības ministra vizīte Tukumā

IMG 9819
8.aprīlī Tukumu apmeklēja aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis. Vizītes laikā ministrs tikās ar Tukuma novada Domes vadību, Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītāju Normundu Reču, Tukuma Sporta skolas vadītāju Sergeju Kovaļovu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigādes Tukuma daļas komandieri Viesturu Driķi, 512.Tukuma jaunsargu vienības jaunsargu instruktoriem Armandu Kotki un seržantu Juri Grīslīti, kā arī iepazinās ar Tukuma lidlauku un Tukuma jaunsargu vienības bāzes vietu, kurā tiek īstenota jaunsargu apmācība.


Ministrs kopā ar pašvaldības pārstāvjiem pārrunāja sadarbības iespējas jaunsargu darbības nodrošinājuma atbalstam, valsts aizsardzības mācības izglītības programmas atbalstam, kā arī praktiskas sadarbības iespējas ar Tukuma Sporta skolu profesionālās ievirzes programmā šaušanā.
Pašvaldības pārstāvji ministru informēja arī par tādiem problēmjautājumiem kā pirmsskolas vecuma bērnu nodrošināšana ar vietām pirmsskolas izglītības iestādēs, sporta zāļu trūkums, nepietiekams dzīvojamais fonds u.c. Kā arī minēja to iespējamos risinājumus.