Aktualitātes
AICINĀM BALSOT PAR TUKUMA NOVADA PROJEKTIEM

Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv (biedrība „Labie Darbi”) izsludinātajā vasaras projektu konkursa 2.kārtā – publiskajā interneta balsojumā ir uzsākuši cīņu 2 Tukuma novada projekti:

planotais rotalu komplekss
  - „Rotaļu laukums Vaskos, Irlavas pagastā”;
- „Ejam līdzi laikam” (Tukuma 3.pamatskolas zēnu darbmācības kabinetu aprīkojuma iegāde).


Par kuru projektu būs vairāk balsu, tam piešķirs finansējumu projektā paredzētajiem uzlabojumiem. Finansējums tiks piešķirts pirmajiem trim projektiem, kas ir ieguvuši vislielāko balsu skaitu tādā gadījumā, ja katram no projektiem savāktais balsu skaits nebūs mazāks kā 10 000 balsu. Balsošana notiek līdz 30.septembrim.
BALSOT VAR vienu reizi par abiem projektiem no katra portāla:
http://labiedarbi.lv/lv/projekts (katra balss tiks ieskaitīta dubultā)
www.draugiem.lv/special/labiedarbi/
http://labiedarbi.inbox.lv/


Tukuma novada Dome iesniegusi projektu ideju par rotaļu laukuma izveidi Vaskos, Irlavas pagastā.
Projekta ietvaros plānots uzstādīt rotaļa kompleksu daudzdzīvokļu mājas „Kalnāji” pagalmā, Vasku ciemā, Irlavas pagastā, kas atrodas pašvaldības īpašumā. Rotaļu laukums būs pieejams visiem Vaska ciema iedzīvotājiem. Tiks uzstādīti divi rotaļu kompleksi. Viens komplekss, kas sastāv no smilšu kastes, slidkalniņa, kāpnēm, zviedru sienas, rāpšanās virves un šūpolēm. Šūpoles sastāv no 2 sēdekļiem, kur viens no tiem paredzēts bērniem līdz 2 gadiem un otrs - no 2 gadiem. Otrs – vingrošanas komplekss, kas sastāv no rokgājēja, pievilkšanās stieni, alpīnisma sienas un zviedru sienas, kas piemērots jauniešiem.
Šobrīd Vaska ciemā nav pieejams rotaļu laukums, kur pavadīt savu brīvo laiku. Pie daudzdzīvokļu mājas ir zaļā zona, kur ir uzstādīta neliela nojume.
Projekta rezultātā tiks radīta pievilcīga vieta iedzīvotāju vidū, nodrošinātas brīvā laika pavadīšanas iespējas Vaska ciema iedzīvotājiem.
Projekta kopējās izmaksas ir 3 378,00 euro, no kurām biedrības „Labie Darbi” finansējums 3 000,00 euro un pašvaldības budžeta līdzfinansējums 378,00 euro.

Tukuma 3.pamatskola ir sagatavojusi projekta ideju par jaunu darba galdu un instrumentu iegādi zēnu darbmācības kabinetam.
Zēnu darbmācības kabinetā esošie darbagaldi un instrumenti ir novecojuši. Ar šiem darbagaldiem zēni nevar apgūt mūsdienu prasībām atbilstošās iemaņas. Neatbilst arī no veselības viedokļa, jo nav skaidu atsūcēji. Zēni var iegūt veselības problēmas. Projekta mērķis ir iegādātie jaunus darbagaldus un instrumentus.
Projekta kopējās izmaksas ir 2999,00 euro, kas 100% ir biedrības „Labie Darbi” finansējums.
AICINĀM VISUS AKTĪVI BALSOT!

Par labdarības iniciatīvu LabieDarbi.lv

Projektu konkurss LabieDarbi.lv ir AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīva, kuras mērķis ir projektu konkursa kartībā nodrošināt iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizēšanai. Ik mēnesi 15 iesniegtie projekti, tādās jomās kā izglītība, māksla, sports, un vide, gūst iespēju piedalīties publiskā interneta balsojuma konkursā, lai uzvaras gadījumā saņemtu līdz 3000 EUR lielu finansiālu atbalstu savu ideju realizācijai. 5 gadu laikā ar LabieDarbi.lv atbalstu realizēti jau vairāk nekā 250 iedvesmojoši projekti no visas Latvijas.

Papildus informācija:
www.LabieDarbi.lv
www.draugiem.lv/special/LabieDarbi/
twitter.com/LabieDarbi
www.facebook.com/LabieDarbi.lv
www.LabieDarbi.inbox.lv

LabieDarbiLV new logo 4colour