Aktualitātes
Par Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītāju iecelts Normunds Rečs

recs 2
  Tukuma novada Domes 2.jūlija sēdē par Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītāju tika iecelts Tukuma novada Domes deputāts Normunds Rečs.
N.Rečs ir ieguvis profesionālo maģistra grādu izglītības vadībā, Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē - jurista kvalifikāciju un šobrīd turpina studijas LU Izglītības vadības doktora studiju programmā.


N.Reča profesionālā pieredze izglītības jomā ir ļoti plaša. Jau 17 gadus viņš vada Tukuma Vakara un neklātienes vidusskolu un paralēli pasniedz izglītojamajiem politikas un tiesību mācību priekšmetu. N.Rečs vada Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības iestāžu vadītāju metodisko apvienību, veic Arodbiedrības „Latvijas izglītības vadītāju asociācija” Revīzijas komisijas priekšsēdētāja pienākumus, Izglītības iestāžu vadītāju profesionālās kompetences pilnveides programmas vadītāja pienākumus. Bijis Valsts izglītības satura centra lektors, kā arī strādājis par skolotāju Tukuma E.Birznieka-Upīšu 1.pamatskolā, Dzirciema internātpamatskolā, Pūres pamatskolā un Mazirbes internātpamatskolā. Aktīvi iesaistījies un vadījis vairākus projektus.
Darba gaitas jaunajā amatā N.Rečs uzsāks šā gada 3.augustā.